INTERNET, DOMAINS, COMMERCE

Er zijn verschillende manieren om bestanden te uploaden naar uw website. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om bestanden te uploaden via een online bestandsbeheerder, maar de snelste en meest eenvoudige manier is nog altijd via ftp. FileZilla is één van de vele ftp-programma's die u hierbij kunt gebruiken.
Joomla! is één van de meest krachtige en veelgebruikte Open Source CMSen. Joomla! is eenvoudig te installeren, simpel te beheren en betrouwbaar.
WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.